Tel./Fax: +36-96/432-500 Mobil: +36-20/954-5848 E-mail:

 

Meggyőződésünk, hogy minden munka egyedi, nem ismétlődő. Kedves ügyfeleinknek egyedi igénye, elképzelése lehet saját védelmi rendszeréről, mindenhol mások a helyi adottságok is. A "mennyibe kerül egy riasztórendszer?" kérdés ugyanolyan értelmetlen, mintha azt kérdeznék az autókereskedésben: mennyibe kerül egy autó? Erre csak hasonlóan "értelmesen" lehet válaszolni: Az attól függ, MILYEN?

Nem nagyon szeretünk ezért látatlanban, általánosságban árajánlatot adni. Ha komoly az elhatározás, a helyszínen egyeztetjük az igényeket és a lehetőségeket, ezután már tudunk tételes árajánlatot adni - meggyőződésünk, hogy ez csak így korrekt mindkét fél számára. Örvendetes, hogy egyre több ügyfelünk időben gondolkodva már az épület tervezésének idején megkeres bennünket. Biztonsági, esztétikai és - nem utolsósorban - gazdaságossági szempontból is ez a legjobb megoldás: a villanyszereléssel egyidejűleg a riasztó- (kamera, telefon, stb.) rendszer csövei is bekerülhetnek a falakba.

Mindenkinek azt tanácsoljuk, ha építkezni készül: terveztesse meg (de ne a villanyszerelővel!) a riasztórendszer csövezését, és építsék is meg azt. Az így felmerülő néhány ezer forintos többletköltség bőven megtérül később.

Fenti okfejtésünk (és jobb meggyőződésünk) ellenére, ahogy ékes magyarsággal mondani szokták: "miheztartás végett" álljon itt egy konkrét példa árakkal együtt. A példa egy teljesen átlagos, társasházi 2 szobás lakás alapvető elektronikus védelme. A lépcsőházból nyíló bejárati ajtót nyitásérzékelővel, az előszobát és a két szobát pedig passzív infra mozgásérzékelőkkel védjük. A riasztórendszer tartozéka még az előszobában, a bejárati ajtó mellett a kezelőegység, egy beltéri sziréna és a riasztóközpont. (Az utóbbi a rajzon nincs feltüntetve, mert elhelyezése nagymértékben függ a helyi adottságoktól.)

A feltüntetetthez hasonló rendszer bekerülési költsége a mai árakon kb. 60.000,- Ft + ÁFA. A riasztóközpont rendelkezik digitális kommunikátorral, tehát alkalmas a felügyeleti állomásra történő jelzés küldésére. Helyszínre vonulással a havidíj 2.500,- - 3.500,-Ft + ÁFA / hó. A riasztó a diszpécserközpontba telefonvonalon küldi el jelzéseit. Vezetékes vonal hiánya esetén GPRS/GSM modul, vagy rádiós átjelzés segítségével tudjuk létrehozni a kapcsolatot, amelyekkel a teljes rendszer biztonságát is növelhetjük.

Ha a felügyeleti központ szolgáltatása helyett (vagy esetleg amellett) azt szeretné, hogy riasztóközpontja - mobiltelefonja segítségével - szóban/SMS-ben tájékoztassa Önt a bekövetkezett eseményekről, telefonos távjelző készüléket is ajánlhatunk Önnek.

Reméljük, hogy a fenti adatokkal sikerült valamelyest informálnunk Önt. Ha konkrét árajánlatot szeretne kapni,
készséggel állunk rendelkezésére telefonon, levélben, faxon vagy e-mail útján is.

© 2010 Hess System Vagyonvédelem